Mitt hjärta blöder

Idag slår Aftonbladet på stort med att vi allihop ska hjälpa människorna på Haiti som drabbats av jordbävning och självklart tillfrågas ett gäng kändisar om de kan bidra. Lika självklart är att de gör det.

Jan Guillou, 66, författare, Stockholm:

– Ja, det är klart jag ställer upp och jobbar en timme för Haiti. Det här är den värsta jordbävningskatastrofen som inträffat under mitt liv. Därför är behovet större än någonsin. Jag tjänar ungefär 5 000 kronor i timmen, så det är vad jag kommer att skänka.

Nätstölderna har verkligen gått hårt åt den ärrade författaren.

Därmed inte sagt att man inte ska skänka pengar till välgörenhet. Bara så att vi förstår varandra.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mitt hjärta blöder

 1. Linda skriver:

  Ja, tänk vad han har fått dra åt svångremmen… Om det INTE stals så förbannat över nätet då, hade han äntligen fått en rimlig lön då eller?

 2. msn00b skriver:

  Ja, stackarn.

  Alltså jag kan inte sluta fascineras av att bok och musikbranschen tydligen är den enda som inte förväntas behöva anpassa sig till sin marknad och sin kundkrets.

 3. lars-erick f skriver:

  Hoppsan, det var knivskarp ironi det där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *