Men hur tänkte ni nu?

Politometern presenterar de mest inflytelserika politiska bloggarna den här veckan. Jag har läst det i förbigående, men egentligen inte varit så intresserad, men så såg jag nyss att jag hade fått besök därifrån. Länken visar de mest inflytelserika ppbloggarna.

Jag står med på listan. Konstigt tyckte jag, men okej.. Plats 16? Kul, men var är Josh då och vilka är de andra om jag frotterar mig bland Rick Falkvinge, Anna Troberg och Opassande?

Enligt min humla hittar man på plats 98.

Okej… så drottningsylt har mer inflytande än humlan? Eller inte.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 svar på Men hur tänkte ni nu?

 1. Carina skriver:

  ”Inflytandet baseras på det 933.661 inlänkar från hela den svenska bloggosfären.”

  …vad det nu betyder….

  Men så tänkte de i alla fall 😉

 2. Yamiko skriver:

  Den verkar inte så pålitlig, den där listan. Jag ligger på #61, en bra bit ovanför t.ex Joshen och Farmor Gun (#86) fast än de och deras bloggar är betydligt mer kända.

 3. emma skriver:

  ja, det verkar vara nåt tekniskt strul med just Johnnys blogg, så har hojtat till Martina Lind (hon som driver politometern) via twitter.

 4. Martina Lind skriver:

  Humlan har definitivt hamnat för långt ned. Efter lite grävande i detta har jag upptäckt att Humlan är inlagd med en felaktig länk, vilket dock verkar vara en länk som han vid något tillfälle bloggat på. Jag vet inte vem som har anmält den felaktiga länken – jag har inte upptäckt felet eftersom även den hade en hög med inlänkar. Men nu har jag gjort det och den kommer studsa upp. Dock är det inget fel på din placering – den stämmer!

  Och stort tack för tipset om detta. En liten fix i taget försöker jag göra sajten bättre och bättre.

 5. Drottningen skriver:

  Martina:Då måste jag verkligen börja tänka på vad jag skriver i fortsättningen 😉

 6. Thomas Tvivlaren skriver:

  Det är till att stå i strålkastarskenet liksom! Jag är fortfarande lite skeptisk med tanke på min egen placering på…var det 38:a eller så. Har ju trots allt varit mer frånvarande än närvarande under senaste året.

 7. Mia* skriver:

  Ja, men din blogg har mer inflytande än min i alla fall! 🙂

 8. Martina Lind skriver:

  Nu har jag fixat enligt min humla, den studsade upp till plats 6. Farmor gun har två bloggar, den starka ligger på plats 6 och den svagare på Norrtälje tidning längre ned.

  Thomas: har man en gång fått inflytande är det svårt att bli av med det, om man inte raderar ut sina digitala fotspår. Nätet minns, så till skillnad från traditionella medier försvinner inte det som hände i debatten förra året. En etablerad bloggare behåller sin ställning även efter längre uppehåll.

  Tyvärr har jag dock inte fått Politometern att lyckas läsa dina rss-flöden trots flera försök.

 9. Thomas Tvivlaren skriver:

  Martina Lind: Åhå på så sätt. ”Etablerad bloggare”, jo jag tackar jag! 🙂

  RSS-flödesproblemen härrör nog till Feedburner misstänker jag. Har mest ställt till problem så någon gång hopps jag få ork att göra mig av med eländet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.