Att ta det goda med det onda

Någon upplyste mig om att OS börjar när som helst, möjligen till och med inatt. Lite typiskt eftersom det betyder att min tillgång till tvn kommer att bli ännu mindre än vanligt. Har ni ens tänkt på hur mycket sport som visas på tv? Och nu blir det alltså mer ändå under, ja hur länge då egentligen?

Sen sa samma människa att en hel del kommer ju att visas nattetid och då slog det mig. Sport nattetid betyder mer sova för mig eftersom herr Klåfinger då kan vara uppe med sin pappa istället för att sparka på mig eller ställa till med en scen.

Jag vill att det ska vara OS jämt.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det här inlägget postades i Föräldraskap, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att ta det goda med det onda

  1. Nynaeve skriver:

    Moahahha! Mer OS 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *