Född teknisk

Alldeles nyss hittade jag gossen med min telefon i handen. Han hade lyckats låsa upp den, öppnat twidroyd och sen tryckt på ”reply” till svd brännpunkt.

Intressant med tanke på att det tar mig en halv evighet att göra detsamma.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Föräldraskap. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Född teknisk

 1. Jenny skriver:

  Jag vet inte om det där bådar gott eller ont för framtiden. Gott för den vuxna framtiden kanske men däremellan blir det nog ett par jobbiga år för er. 🙂

 2. msn00b skriver:

  jag tror det är ungefär nu som ni skall börja se till att vara JÄVLIGT påklädda på alla mobilkamerabilder. Som i Amishpåklädda. Interwebz is only a kladdigt bebisgrepp bort 😛 (och sen får ni lära mig hur ni gjorde för att hålla ungen borta från internet så att jag kan göra samma sak om jag nu någonsin får barn)

 3. msn00b skriver:

  Alltså nu blev det fel, jag fattar ju att el kiddo inte skall hållas borta från internet, jag försökte skoja och så blev det bara tokigt istället. Tänk bort innehållet i parentesen är du snäll.

  • Drottningen skriver:

   Det är faktiskt han som försöker hålla oss borta från internet genom att hela tiden försöka stänga av våra datorer. Min nya laptop har dessutom ett så lätt lock att det inte är några som helst problem för en ettåring att öppna. Enda gången internet är okej är när det visas I drömmarnas trädgård. Möjligen.

   För övrigt är vi alltid täckta här hemma. Vi duschar tom heltäckta för inte riskera att skada gossen. Knullar gör vi inte heller längre, man vet aldrig vad sånt kan få för effekter på småbarn om de skulle råka höra/se en ankel eller så. Usch! Någon måste faktiskt ta sitt föräldraansvar på allvar i det här landet.

 4. msn00b skriver:

  Ja men det är ju utmärkt. Jag känner mig oerhört trygg i att blivande riksdagspolitiker icke ägnar sig åt könsumgänge eller andra dumheter, såsom att verka på internet. Jag höll ju på att bli alldeles orolig där i ett litet slag. Särskilt i dagens samhälle, man kan ju få fyrkantiga ögon och håriga handflator eller gud förbjude, interagera med andra människor och finna något gemensamt. Som t ex ett sinne för extremt dålig humor. Länge leve amish. Länge leve Luther och länge leve moralpanik ty den håller oss i nackskinnet och begränsar oss när vi behöver det. Amen.

 5. mcsarcne skriver:

  Det är länge sedan nu, men barnet här hemma förvånade mig – och Aquaricat/Snakeswamp/Erik/Löksoppa avsevärt.

  För han forcerade låset på knappsatsen, gjorde en ljudinspelning av sig själv samt mms:ade den till just Katten.

  Som förvånat undrade vad jag ville.
  Det tog en stund innan jag förstod vad han jiddrade om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *