Var é våren?

Jag vet att folk säger att det är vår nu och jag antar att de rent tekniskt sett har rätt, men jag är ändå skeptisk. Detta trots att jag såg alldeles riktiga videkissar igår.

För jag fryser. Jag tänker inte gå till jobbet utan mina långkallingar ikväll heller även fast de skrattar åt mig på jobbet. De skrattar inte så jävla mycket mitt i natten när de huttrar däremot.

Katterna verkar ha lite vårkänslor. I alla fall en av dem som ränner runt med något vilt i blicken och som när jag ryter åt honom kastar onda ögon på mig. Så förlåt så jävla mycket att jag inte jublar äver att han drar ut sladdar, klöser i kläderna och välter allt som kommer i hans väg. (nyss körde han ner ansiktet i min tekopp. tydligen är te gott. och inte alls mitt)

Nåja. Ingen har pinkat på golvet och eftersom det är långfredag så har jag inte fått någon äcklig räkning idag. Det är nice.

(fast nu får det faktiskt bli varmt snart. Växthuseffekt my ass)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *