Mamma måste bara vila lite

Gossen tittar gärna på I drömmarnas trädgård, så vi har köpt två dvder till honom. I ett av avsnitten så åker alla som bor i trådgården med Pinky Ponken och tydligen så finns det en bistro inuti den, för helt plötsligt (nåja, så plötsligt saker nu kan ske i ett program för riktigt små barn) så sitter allihop och dricker pinkyponkjuice.

Avsnittet går ut på att alla först sitter och smuttar på sin pinkyponkjuice, men när tomblibo O har druckit upp sin egen , så går han loss på de andras. Han stjäl den helt enkelt när de andra inte ser, och speakern säger saker som ”det där är Upsy Daisys pinkyponkjuice” och när allt är slut så mår han dåligt och måste lägga sig och vila en stund.

Eh?

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Föräldraskap. Bokmärk permalänken.

10 svar på Mamma måste bara vila lite

 1. Linda skriver:

  Vem går och lägger sig? Sonen eller tjuven?

 2. Full bokhylla skriver:

  Visa Fåret Shaun på SVT Play istället, det är bara lagom galet.

 3. Amanda skriver:

  Jamen, det är väl en jättefin moralkaka! Om man stjäl andras juice slutar det med att man mår dåligt. Inte stjäla, stjäla fy. Så KAN det tolkas, och då tycker jag att det är lagom avancerad pedagogik för en ettåring. (Min tolkning kan med fördel sorteras under kategorin Göra det bästa av situationer och gilla läget.)

  • Drottningen skriver:

   Amanda: Aja, min tolkning var att tomblibo O är alkoholist och dricker för mycket och blir bakis sen. Dessvärre inte överkurs för alla ettåringar. Gossen reagerar ju inte på det där, det är bara jag som får en klump i magen.

 4. Amanda skriver:

  Åh… 🙁 Tanken slog mig inte ens. Nu blev jag lite ledsen av tanken på ettåringar med för mycket alkohol omkring sig… Nu förstår jag ditt inlägg bättre också.

 5. JaskabaraO skriver:

  Åh, jag har sett till att hålla mina LÅÅÅÅNGT undan ”Upsy Daisy & the Gang”… Hellre Hells Angels än DET gänget!!!
  P.S. Kolla min nya mejladress… 😉

 6. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Uspy Daisy älskar Ninky Nonk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.