Kränkt?

Barnet berättade att inför studenten och mösspåtagningen så ska en elev ur varje klass hålla ett tal på skolan, ett manus ska lämnas in innan och godkännas. Jag förstod inte varför hon var så sur, för det är ju inget konstigt med det.

Vidare berättade hon att inga namn på lärare fick nämnas i detta tal, varpå jag replikerade att det är klart att man inte får göra narr av lärare och sådär, men man fick säkert tacka sin klassföreståndare för de här tre åren typ.

Men nej, inga namn över huvud taget och definitivt inte för att tacka. Förra året hade tydligen en klass gjort en kupp och sagt något fördelaktigt om en eller ett par lärare och då hade de lärare som inte blev omnämnad känt sig kränkta och därför fick inga namn alls nämnas.

Hallå???? Ska jag känna mig kränkt när min kollega får beröm? Alla gånger jag inte blivit vald till lucia eller blivit ratad av en eller annan anledning?

Helt plötsligt blev det fullkomligt logiskt att studierektorn på samma skola när vi tog upp ett problem som gällde ett par specifika elever flög i taket och gapade om att vi inte fick peka ut elever.

Jag måste härifrån.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kränkt?

  1. Joshua_Tree skriver:

    De stackars barnen blev givetvis ärrade för livet av den kränkningen.

  2. Anonymous skriver:

    Det var som f*n, jag trodde sådan uppfostran var alldeles utdöd. Man kanske ska uppfostra sina barn på engelska?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *