Varning för nysningar

Här om dagen hörde jag att en läkare sagt att man absolut inte får hålla tillbaka en nysning, för om man gör det så ökar trycket i skallen så mycket att man kan spräcka ett blodkärl i skallen och det är ju bland det sämsta man kan råka ut för.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det faktiskt, men ända sen jag hörde det så känner jag efter extra noga efter varje nysning (precis som om jag skulle kunna känna att jo, nu var det fan ett blodkärl som gick åt helvete). Passar extra bra med den informationen så här i pollentider.

Annars så försökte vi nyttja det fina vädret genom att gå ner till centrum. Det blev bara skit av det. Jag hittade inte en bok jag ville läsa och det lät illa i precis alla affärer. Varför måste man spela så jävla dålig musik på så hög volym hela tiden? Vi kände oss uråldriga och gick hem igen efter en snabb fika där vi stötte på något så ovanligt som små barn som blev tillsagda av en kvinna på engelska och som då lydde direkt, utan att hon höjde rösten det minsta. (Vad ungarna gjorde? de pep… ”men där ska jag sitta”, längre hann de inte innan kvinnan påpekade att de skulle lägga av eftersom det satt folk och åt (vi alltså). Dessutom blev pojken tillsagd att säga ursäkta när han rapade. jojo.)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Varning för nysningar

 1. Ironical Clan skriver:

  Mycket mer rimligt, ja. *håller med*

  Jag tror dock att de gör skillnad på ”misstänks” och ”är dömd för”. I det senare fallet pekas personen ut som brottsling vilket på nåt vridet sätt är värre att konstatera, då det kan bli förtal eller nåt konstigt (trots att det är sant). I det andra är de bara misstänkta och då har man inte pekat ut personen som kriminell.

 2. deep|ed skriver:

  Han säljer inga lösnummer.

 3. La Reina skriver:

  deep|ed: Lösnummer eller inte, det hette väl att det var av allmänintresse? (för övrigt så såg jag det på nyheterna;)

  ironical clan: ja, det är klart att det är mycket värre att bli utpekad som något man är än att bara vara misstänkt. Nåde dig om du misstänker mig för att vara jag! ;)(men jag tror att det vrickat nog ligger något i det du säger)–>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *