Buzzador

Jag har till min förtjusning kommit med i en ny kampanj hos Buzzador. Den här gången ska jag (nåja) prova blöjor. Vi fastnade inte för Pampers när gossen var liten, så det blir extra kul att se om passformen är bättre nu när han är större. Tidigare har vi provat mellanmål för barn, ansiktscreme, tandkräm och lite sånt.

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster utifrån dina egna intressen.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail och när du har buzzat så är det ett par frågor du ska svara på om produkten du har testat. Faktiskt inget krångel över huvud taget.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig:
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=vanna

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=vanna〈=SE

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *