Tipsa om kandidaten!

I min bekantskapskrets finns det minst sagt spridda väljare och jag tänkte att istället för att tjata ihjäl dem om varför de istället ska rösta pirat och då gärna på Josh så vill jag tipsa dem om kandidater i andra partier som värnar om vår personliga integritet.

Jag tycker nämligen att om en person har bestämt sig så ska jag respektera det istället för att säga att ”Du har fel” eller ”Du fattar ju inte”. Istället så gör jag det bara i mitt huvud. De som ännu inte har hunnit bestämma sig är däremot fritt villebråd så att säga.

Alltså, känner du till någon eller några riksdagskandidater för de etablerade partierna som inte tänker ställa upp på den här övervakningsivern så vill jag gärna att du tipsar om honom/henne i kommentarerna och då gärna med lite mer än namn och parti. De ska dessutom vara kryssbara på rikslistan/stockholmslistan.

Och om du fortfarande inte har bestämt dig för hur du ska rösta så tycker jag att du kan ägna de följande tio minuterna åt att titta på den här filmen om varför piratröstning är en bra idé.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tipsa om kandidaten!

  1. Pingback: Tweets that mention drottningsylt » Blog Archive » Tipsa om kandidaten! -- Topsy.com

  2. Carina skriver:

    Mycket bra initiativ! Följer kommentarer med intresse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *