Året julklapp?

Det börjar ju dra ihop sig, och som alla år så tänker jag att jag ska vara ute i god tid. Internet är ju fantastiskt på många sätt, bland annat för att man kan gå och fönstershoppa i pyjamas, eller naken om man vill det.

Lego är ju utvecklande och dessutom hållbart, fast det är i plast. Kollar man utbudet så förstår man snart att även om man kan ärva farsans gamla lego, så följer trenden ändå samhällsutvecklingen i viss mån. Många är nog gossarna som har haft polisstationer, brandstationer och kanske en bondgård som de lekt med och drömt vidare om vad de ska göra när de blir stora.

Nu kan man till exempel köpa lego värdetransportrån hos lekmer. På rea dessutom.Vilken förälder har inte tänkt att det vore en kul idé? Framför allt för flickorna tänker jag, just värdetransportrånare är ett väldigt mansdominerat yrke misstänker jag, så där finns det mycket att göra.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Föräldraskap. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Året julklapp?

  1. Pingback: Tweets that mention drottningsylt » Blog Archive » Året julklapp? -- Topsy.com

  2. Fru Nilsson skriver:

    Haha, klart vi ska uppmuntra kriminalitet! NOT… Men kanske även småtöserna kan leka kvinliga poliser eller varför inte CSI som är så trendigt. Måste ändå säga att lego försöker hänga med, nu kan man ju köpa fina hus, hästgårdar osv. Går dock inte att bortse från faktum att våld säljer oavsett ålder och faktum är ju att det är vi vuxna som handlar.
    Ojoj, nu blev det ordbajs från mig (det är inte ovanligt). Ha det bra!

  3. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Välja fokus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *