Buzzador/wake-up light

Jag jobbar ju ständig natt när jag inte går här hemma och är föräldraledig och även om det här absolut är en tillvaro jag kan vänja mig så måste jag inse att det börjar faktiskt bli dags att gå till jobbet.

Inte än, men snart.

Lämpligt nog så har Buzzador en kampanj just nu där man får prova philips wake-up light till ett starkt reducerat pris. Den ska simulera gryningen och få en att vakna på ett lite snällare sätt än en satans väckarklocka och för mig som skiftarbetare tror jag att en sån är kanon. Under vinterhalvåret ser jag solen i bästa fall var tredje vecka när jag är långledig och ni kan ju tänka er vad det gör för humöret.

Hur som helst så har jag lagt min beställning idag och ska få lampan inom en vecka. Jag har sett att vissa buzzadorer har blivit sura eftersom man måste betala för lampan, men å andra sidan så har man returrätt i trettio dagar och det borde ju räcka för att testa den. Själv hade jag förstås inte hakat på om jag inte trodde att jag faktiskt har nytta av den, men det är väl lite tanken också?

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster utifrån dina egna intressen och sen berätta om det för dina kompisar och via sociala medier som twitter, facebook och som jag gör nu, via bloggen.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail och när du har buzzat så är det ett par frågor du ska svara på om produkten du har testat. Faktiskt inte ett dugg krångligt.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig:
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=vanna

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=vanna〈=SE

Det här inlägget postades i Drottningsylt testar, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Buzzador/wake-up light

  1. Amanda skriver:

    Sol var tredje vecka? Jag hoppas verkligen att du tar D-vitamintillsskott!

    • Drottningen skriver:

      Ja? Jobbar två veckor och ledig en. De veckor jag jobbar så slutar jag och går hem innan solen gått upp och vaknar när solen gått ner. Eller ja, inte nu då, men i vanliga fall 😉

  2. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Buzzador/Wake-up light

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *