22,5 kvadrat?

Jag har i brist på annat att göra bonat köksgolvet med hårdglans, eller ja, halva iaf, den andra halvan får jag ta sen när den första har torkat och det går att ställa möbler där. Hur som helst så står det på flaskan att en flaska räcker till cirka 45 kvadrat. Nu när jag ställde ifrån mig flaskan upptäckte jag att det bara är halva kvar, alltså måste jag ha ett kök som är 45 kvadratmeter och har alltså bonat 22,5? Jag som gissade på att det rörde sig om kanske 4-5 bonade kvadratmeter.

Eller så tog jag i lite för mycket helt enkelt, men då behöver jag inte göra det 2 gånger i alla fall. Vilket jag ändå inte skulle göra eftersom flaskan inte räcker.

Ja, jävlar så pysslig jag verkar vara. Lite tårtbak och dukvirkning på det här så.

Fast faktum är att bonade golv är lättare att städa, det blir inte fläckar på själva golvet (jo, såna har jag, de gick inte bort med nagellacksborttagare i brist på aceton eller lacknafta) och förhoppningsvis kommer kattfan begripa att golvet inte ska pinkas på. Det har mamma lärt mig.

Protestpinkaren har lagt av nu när vi har en riktig säng där alla får plats, stresspinkaren däremot pinkade innanför ytterdörren igår, men eftersom jag lagt dit ett stinkande pulver som man egentligen ska ha i trädgården för att slippa katter så pinkade han på moppen i badrummet istället. Badrummet är mycket mycket bättre än andra golv, så det kan jag nästan tänka mig att leva med, men bar nästan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *