Leksand, here we come

På lördag åker vi till Leksand. Jag vill åka nu, nu, nu! Inte för marknaden som vi visserligen ska bevista utan för att Leksand är.. ja, Leksand. Inget ställe har fängslat mig så mycket. Det är kärlek rakt igenom helt enkelt.

Trist bara att det antagligen kommer att vara apmycket folk där. Med lite tur så ösregnar det.

Det verkar minsann vara dags för lite roligheter i tillvaron.

Ja, just det. Golvet är klart och ett par tomatplantor har fått flytta ut på balkongen. Kanske får jag skärda tomater tidigare än förra året när jag fick ta in plantorna i oktober eller när det nu blev kallt och skörda i november.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Leksand, here we come

  1. deep|ed skriver:

    Well. Blir det jobbigt så får ni väl åka ett par mil söderut? 🙂

  2. La Reina skriver:

    Är du galen? Din stad är farlig, det har jag sett på tv 😉 (jag ska vinka när vi åker igenom, den böglila hyndan är vår;)

  3. deep|ed skriver:

    Mäh… Forssa är extremt lugnt och trevligt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *