Cliniderm/buzzador

Nu är jag med i en Buzzadorkampanj igen och ska den här gången prova hudvårdsprodukter. Cliniderm för att vara exakt och det är en hudvårdsserie som man köper på apotek. I mitt paket fick jag en rengöring (ultrasoft cleansing milk), en dagkräm (active prodection day creme) och sen en antirynkpryl (age delay serum) som jag ska prova under ett par dagar. Eller ja, det blir ju fler än ett par dagar eftersom produkterna kommer att räcka längre än så, men om ett par dagar så ska jag ha en tävling (tänk att jag känner mig väldigt rosa här nu) i bloggen och lotta ut fyra små paket med prover.

Det här med hudvård är för mig lite av en djungel. På rak arm kan jag inte ens säga vad jag har för hudtyp. Min hud är både fnastorr och finnig på samma gång och gärna på samma ställen också. Numera med så kallade ålderstecken också. (skratta du, kvinna 23, du kommer ifatt) Jag kan väl passa på att erkänna att jag inte har lagt ner sådär ofantligt med energi till att leta efter den ultimata hudvårdsserien heller eller ens till att ta hand om min hud på bästa sätt. Alltså, jag vill blaska av mig och smörja in mig och sen vara klar. Förslagsvis så ska produkterna vara så ”rena” som möjligt, inte jättedyra och dessutom dryga. Förutom att kunna hantera fnas och finnar då. En snabb titt på apotekets hemsida visar åtminstone att man inte svimmar av priset och det är ju en början så god som någon.

Cliniderm ska vara anpassat efter vårt nordiska klimat med temperaturväxlingar och har förpackningar som är utformade så att det inte ska komma in luft i dem och tillverkaren påstår att serum+dagkräm+nattkräm har en bevisad effekt (enligt en studie gjord på 15 personer) på fuktbarriären som i sin tur ska få huden att behålla fukten bättre och i förlängningen motverka fina linjer (rynkor alltså). (lite surt tänker jag då att det var väl  lämpligt att jag fick två av tre produkter).

Ja, jag ska prova produkterna och anordna en tävling som sagt, och så får vi se hur bra produkterna är. Spontant så tänker jag att det är ju svårt att veta hur huden skulle åldras utan produkter som motverkar just ålderstecken, men är det en produkt som håller huden i skick så kan den ju vara värd pengarna ändå. Det finns ju trots allt värre saker att råka ut för än rynkor. Faktiskt.

Vill du också bli Buzzador? Som buzzador får du (i de allra flesta fall. Jag har betalat för en lampa, men man kan ju tacka nej till såna kampanjer. Man måste inte) utan kostnad testa nya produkter och tjänster utifrån dina egna intressen och sen berätta om det för dina kompisar och via sociala medier som twitter, facebook och som jag gör nu, via bloggen.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail och när du har buzzat så är det ett par frågor du ska svara på om produkten du har testat. Faktiskt inte ett dugg krångligt.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig. Vill du först läsa mer om vad det innebär att vara Buzzador så kan du läsa här.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Drottningsylt testar, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Cliniderm/buzzador

  1. M skriver:

    Ska jag känna mig träffad av kvinna 23 😉

    • Drottningen skriver:

      M: Det gör du precis som du vill med 😉 Jag menar att man när är där runt 23 så tror man att man alltid kommer att se ut sådär och att alla som inte gör det har ”låtit sig förfalla”. Well.. det kallas att hålla sig vid liv typ

  2. Pingback: Tweets that mention Nu har jag lånat ut min själ till Buzzador igen -- Topsy.com

  3. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Clinidermrecension/buzzador

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *