Klart!

Vi rockar ju när det gäller tapetsering. Sambon var fullt övertygad om att jag visste vad jag höll på med så jag fick bestämma allt och sen visade det sig att jag hade snurrat till det i skallen ändå, så det blev bara nästan bra. Nästan bra är faktiskt inte så illa pinkat för att vara första gången.

Det märkliga är bara att tapeten som jag trodde var grå åt silverhållet visade sig vara blå på väggen. Antingen är jag färgblind eller så blev just den här färgkombon jävligt märklig. Jag tror att vi blev nöjda hur som helst. Jag skriver tror, för när man har målat upp en bild i sitt huvud och så blir det inte alls så, så är det inte helt lätt att ställa om sig bara sådär.

I vilket fall som helst så är det snyggare än det var förut. Det enda som är kvar nu är att jämna till tapeterna när de torkat och sen ställa in skåpet och kattmatskålarna (de är mäkta förvånade över att serveras mat i vardagsrummet just nu), om jag inte ska måla skåpet då. Frågan är om jag orkar det, men å andra sidan så har jag en halv burk färg att göra av med. (inte samma som jag hade till väggarna nej)

Jag ska nog vara glad resten av veckan för att vi ska till Leksand, förutsatt att bilen håller såklart.

Nu blir det chips och Riget resten av kvällen. Jag beställde Riket 1 och 2 tillsammans med den nya Kingboken eftersom jag fick det hela portofritt. Min tanke var ju att allt skulle levereras tillsammans i början av juni (eftersom boken kommer den sista eller nåt sånt) för att betalas i slutet, men icke. De delade upp det i 2 paket och bad så mycket om ursäkt för att de inte kunde leverera boken än, så nu måste jag betala filmerna i början av juni redan. Tänk att man inte ens kan få dålig service när man vill ha det va.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *