Clinidermrecension/buzzador

Nu har jag provat Cliniderms grejer ett par dagar som jag fått genom en kampanj via Buzzador. Det känns egentligen lite tidigt för en utvärdering, men eftersom det ska till en tävling så känner jag att jag måste skriva lite om vad jag tycker.

Först och främst, de där flaskorna med pump är bra smidiga faktiskt. Inget onödigt kletande och ganska lätt att dosera. Jag säger ganska lätt, för det där age delay-serumet behöver jag inte en hel pumptryckning av (än). Produkterna är lätt parfymerade och jag läste någonstans (jo, jag googlade förstås) att någon tyckte att de luktade konstigt, men det är inget jag reagerade på. De luktar svagt parfymerat och det kan man väl tycka vad man vill om.

Produkterna då? Serumet lovar omedelbart jämnare och slätare hud och med tiden ökad spänst. Låt oss säga att jag hoppas på den dör ökade spänsten då, för jag ser ingen skillnad över huvud taget, men den är ju len att smörja med och sådär.

Nu blir det ju fel ordning, för först har jag ju tvättat ansiktet med ultra soft cleansing milk. Det står att den ska avlägsna smink effektivt, men det vet jag inget om eftersom jag inte har sminkat mig. Den är i alla fall skön att använda, dryg och möjligen att huden inte känns som att den ska krackelera innan man har hunnit torka sig. Sa jag att det var en smidig förpackning? Det märks extra tydligt om man står i duschen och ska använda den.

Dagkrämen heter något så tjusigt som Active protection day cream och innehåller en massa obegripliga saker som ska vara bra för hyn. Jag tror den är ganska bra faktiskt. Lite förvånad är jag allt, men alltså.. jag smörjer ansiktet en gång om dagen och det räcker alldeles utmärkt. Jag är fortfarande lite torr och nog fan har det dykt upp ett par finnar också, men jag fnasar inte och huden känns.. bara len liksom.

Om produkterna känns så här när de börjar ta slut ockå så kan det hända att jag köper dem, inte för den omedelbara slätare huden eller så, utan för att de är dryga, luktar inte apa, kostar inte skitmycket pengar och känns skön mot huden. Ja, och så var det den där fiffiga förpackningen då, som jag visserligen inte vill betala extra för, men som jag ändå gillar skarpt.

Vill du också bli Buzzador? Som buzzador får du (i de allra flesta fall. Jag har betalat för en lampa, men man kan ju tacka nej till såna kampanjer. Man måste inte) utan kostnad testa nya produkter och tjänster utifrån dina egna intressen och sen berätta om det för dina kompisar och via sociala medier som twitter, facebook och som jag gör nu, via bloggen.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail och när du har buzzat så är det ett par frågor du ska svara på om produkten du har testat. Faktiskt inte ett dugg krångligt.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig. Vill du först läsa mer om vad det innebär att vara Buzzador så kan du läsa här.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Drottningsylt testar, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på Clinidermrecension/buzzador

 1. Mia* skriver:

  Vet du, jag tycker att någon ska köpa dig en digitalkamera – du behöver ju kunna illustrera dina inlägg med bilder så man kan se vad du pratar om. Smidig förpackning… jag menar, hur ser en sådan ut? Kom på mig själv med att söka bilder hela tiden medan jag läste. 🙂

  • Drottningen skriver:

   Mia*: Vi har ju en systemkamera, men det där att få upp bilder på bloggen är alldeles för krångligt (tycker jag) för att jag ska befatta mig med det. Bilder finns ju på cliniderms hemsida

 2. Mia* skriver:

  Jaså, HAR ni? Det hade jag ingen aning om. Vadå för en systemkamera?

  Well, människan på nätet är lat så glöm att vi söker bildrna själva. Jag iaf.

  Vad gäller att bildblogga kan jag tipsa om Android-nalle med WordPress-applikationen… Starta din draft där, med bilderna, så kan du fortsätta på datorn sedan. Faktiskt ganska smutt, enligt min mening.

  • Drottningen skriver:

   Mia*: en canon eos nånting.. haft i flera år ju. Om ni är lata så.. ja, det är helt okej, men det är jag också 😉

   Vad gäller resten så hängde jag med till androidnallen, för en sån har jag, sen blev det rörigt. Alltså, jag ville inte ens ha den, jag skaffade den för att J köpte fel färg på sin. Jag kan faktiskt inte använda den annat än till att ringa/smsa (och ringa är fan ingen lek) och twittra.

 3. Mia* skriver:

  Fast om du kan twittra (då utgår jag från att du har datatrafik och kan både läsa och skriva tweets) så lär du kunna installera WordPress-appen, och koppla den mot bloggen. Förresten ser jag (nu när jag kom på den lysande idén att kolla) att du använder Twidroid och sålunda är det riktig anslutning du har. Och bör kunna installera WordPress-appen. Att ringa med nallen är svårare än att blogga, kan jag tycka. WordPress-appen hittas via applikationen Market, förresten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *