Tävling/cliniderm

Okej, tävling nu då.

Jag undrar helt enkelt vad den utvecklingsansvariga på Cliniderm heter? Svara per mail till drottningen snabel-a scriptorium.se och motivera varför just du ska vinna i en kommentar på själva inlägget. Lätt va?

Det du kan vinna är ett litet kit bestånde av produtker från Cliniderm:

Active protection day creme (5 ml)

Age delay serum (2 ml)

Ultra soft cleansing milk (5 ml)

Barrier repair (5 ml)

Optimal strength night creme (5 ml)

Ideal balance skin tonic (5 ml)

Fyra vinnare kommer att dras av #jeflaunge 23 januari (jag får väl skriva lappar och så som han får välja bland eller nåt) bland de som dels har rätt svar på frågan och sen kul motivering på det. Det räcker alltså inte med ett ”aaa.. men jah vill vinna bah”. Lite krav tycker jag att jag kan få ställa när jag ska kosta på frimärken och allt.

Tävlingen är möjlig tack vare en kampanj jag deltar genom Buzzador där man får prova olika produkter och som den här gången då, lotta ut prover via sin blogg. Vill du också bli Buzzador? Klicka här. Vill du läsa mer om vad det innebär först? Klicka här istället.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Drottningsylt testar, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

15 svar på Tävling/cliniderm

 1. Sophia Blomqvist skriver:

  Ha! Lätt! Se nu till att min lapp blir stor och fet och spännande 🙂

 2. Carla skriver:

  För att jag är en god dotter som vill ge min mamma en gratis present?

 3. Essa skriver:

  Varför jag ska vinna? Skitenkelt. Jag sover alldeles för lite. (Tack, Liten Essing) Alltså har jag blivit ful som stryk, rynkig och eländig och ska nu en produkt testas på ett vrak så är jag rätt vrak. Jag menar, vad är poängen med att skicka ett set med ”age delay serum” och ”barrier repair” till en artonåring??
  Jag undviker att tända i badrummet på mornarna, och törs inte öppna lådan med de vassa knivarna.

 4. Essa skriver:

  Antagligen behöver vrak som jag inga förpackningar på 5 ml.
  Antagligen behöver vrak som jag förpackningar på 5 dl.
  Så geggan kan fylla ut rynkorna (läs: raviner) där under ögonen.

  Vet ni en jävlig sak: Lilla Essingens pappa – som alltså inte bor med mig och Lilla Essingen, och som för att göra det hela än jävligare – är äldre än jag och har inte EN rynka runt ögonen.

  Jag tror inte jag tänker förlåta honom.
  Någonsin.

 5. ★Fam. Bus★ skriver:

  Här kommer motiveringen, mejlat svaret redan + motivering (då jag inte läste ordentligt i texten) Fy fy!!

  Motivering: För 2 månader sedan blev jag 2barnsmamma. Min egentid försvann snabbt, pengarna går åt till ännu mer blöjor och jag har både trött o torr hy efter vinterns kyla!
  Vore jäääkligt nice o få lite lyx till ansiktet helt enkelt =)

  Kram kram

 6. Malin skriver:

  Jag vill vara med!! Har mailat dig nyss!

  Här är motiveringen:
  Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy… den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm – så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

  Kram//Malin

 7. Hanna skriver:

  Vill vinna 🙂

  Min hud kan absolut inte beskrivas som klädsam porslinhy. Om ögonlocken flyttar på sig när man sätter ögonskugga och kråkfötterna vid ögonen spretar mer än ögonfransarna behövs något bra. Hoppas att jag har turen att få prova om Cliniderm är det jag behöver.
  Må gott!

 8. Aurora skriver:

  Jag vill vinna gåvopaketet för att jag ser ut som ett lik i ansiktet.
  Jag har för några veckor sedan fått mitt 4:e barn så min vardag är just nu vakna nätter och aktiva dagar. Tack och lov börjar skolan snart igen, pust.
  Jag skulle behöva en produkt för att kunna känna mig fräsch och pigg, att inte bara känna mig som en mamma, utan få känna mig som en kvinna med. Hoppas på lite tur.
  Ha det så bra!
  Har sänt dig ett mail med svar på din fråga.
  /Aurora

 9. Anna S skriver:

  Huden behöver sin vård
  särskilt när vintern blivit hård
  Ålderstecken börjar ge sig till känna
  jag hoppas jag har tur och vinner denna.

 10. M skriver:

  23år men ser ut som 18? Tänk vad länge jag kommer kunna fortsätta se ut som 18 :p

 11. Charlotte skriver:

  Min motivering lyder; Jag har just gett mig in i utmaningen ”Ett köpfritt år” vilket innebär att en sådan här vinst skulle betyda en enorm vardagslyx för mig!

 12. Christina Bergström skriver:

  Att vinna en hudvårdsbuffé med kvalité från Cliniderm är en dröm för varje skönhetsgourmé.
  Drottningen du skulle göra succé, höja min livskvalité och förvandla mig till en ljuvlig orkidé.

  Jag har mejlat mitt svar!

 13. Johanna skriver:

  Motivering: De menar ju att Cliniderm är speciellt utvecklat för det nordiska klimatet… Jag bor norr om polcirkeln och har upplevt en av de kallaste och snöiaste vintrarna på många år.
  Jag har sex hundar hemma varav fyra är vuxna som behöver långpromenader dagligen. Efter de senaste veckornas långpromenader, många i -25 eller kallare, har min hud blivit enormt torr och läpparna spruckna. Det är tur att vi ännu har mörkt större delen av dygnet så folk slipper se mitt gråa ansikte!

 14. Mariah Geijer skriver:

  Jag har skickat iväg ett mail nu med rätt svar och min motivering lyder:
  Trött och glåmig vinterhy är något som jag blivit ofrivillig ägare av och om jag får chansen att bli ägare av det här Cliniderm setet så kanske jag skulle kunna få lite prinsess hy. Även om det blir prinsessan på ärten hy så vore jag supernöjd 🙂 Använder tvål och vanlig lotion i nuläget så min utgångspunkt för att då bättre hy är ju verkligen motiverad!
  Ha en trevlig helg!
  Mvh Mariah Geijer

 15. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Vinnare Cliniderm!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *