Outlet barkarby

Vi var i Barkarby outlet igår för att jag eventuellt skulle köpa jeansen jag suktat efter det senaste året. De verkar vara näst intill omöjliga att få tag på i min storlek på tradera och modellen är väl ute nu dessutom så jag hyste inga större förhoppningar egentligen, särskilt inte som jag definitivt inte tänker betala 1000 spänn eller mer för ett par byxor annat än om de har ädelstenar runt fickorna eller så, och då skulle jag ändå inte köpa dem för att jag antagligen skulle tycka att de var skitfula, men principen finns där ändå. Det finns inga byxor, jeans eller inte, som är värda tusentals kronor.

Nu hade jag ju tur där, för det fanns faktiskt ett ynka par i min storlek som reades ut dessutom (modellen är ju ute som sagt) och av bara farten hängde ett par andra jeans med också, så nu slipper jag försöka kränga ner mig i mina för små jeans och se tjock ut. Eller ja, se ut som om jag ätit alldeles för många chips och gjort för få situps kanske är mer riktigt, hur som helst så får magen inte plats i de gamla jeansen.

Den stora nackdelen med inköpet var att jag fick en såndär flådig påse med märket på, en påse som inte duger ett dugg till förutom att skryta med just märket då, den har formen av en standbag liksom, så till sopor duger den inte och dessutom är den rosa! Undrar om man kan sälja eländet på tradera…

Vi traskade vidare och ganska snart insåg vi att i shoppingens värld är det inte särskilt jämlikt och det är inte kvinnorna som är de förtryckta, vad än feministerna säger. I tämligen många skyltfönster satt lappar där det stod ”XX% på allt i butiken” och så under med liten text ”gäller ej herrkläder/kalsonger”. Ingenstans fanns det någon som helst rabatt för karlarna. Eller jo, om man köpte ett par jeans i vilken butik det nu var så fick köpa ett army belt för en krona. Det fanns en jeansmodell i ungefär 3 storlekar, det är ju tur att män är stöpta i exakt samma form.

Nu tycker jag att man visst kan rea ut specifika saker bäst man vill och allt det där, men att konskvent skriva ”rea på allt i butiken” och sen undanta en särskild grupp från det tycker jag bara är larvigt.

Nej, jag handlade inget i de där affärerna. I själva verket så köptes ingenting förutom jeansen, jag har nog inte fattat det där med fina märken yadayadayada.

Katterna driver mig till vansinne idag, först gör de allt äckligt som katter kan göra när jag inte vill gå upp och ge dem mat, nu när de fått mat så håller de på och beter sig, öppnar lådor, kryper in under möbler där de inte får plats (du är ingen kattunge. fatta!) , gnäller och slåss så tussarna ryker. Undrar om man kan sälja dem på tradera.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *