Torka

Nu är det ju så att saker som upptar min tid kan/vill jag inte skriva om och förutom det så har jag tydligen total bloggtorka. Igen. Eller fortfarande. Det har varit en satans höst och det verkar inte riktigt lugna ner sig än heller. Så är det och jag kan inte göra mycket annat än att försöka ta tag i och fixa det som går och gilla läget vad gäller det som blir kvar.

Så jag tänkte så här; om du berättar för mig vad jag ska skriva om så försöker jag göra just det. Lite mer precist än ”om katterna” helst, men inte nödvändigtvis. Som en frågelåda, fast mer diffus. Något sånt. Jag vet inte. Inget svårt som gör att jag måste googla och samla en massa information och länka till en massa människor (jag kan länka till dig som ger mig ett ämne, men alltså, jag blir alldeles matt av bara tanken) eller ha full koll på en massa fakta. Det funkar inte riktigt.

Eller så kan du bara strunta i min blogg och så kanske den tynar bort istället. Konstigare saker har ju hänt.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Det här inlägget postades i personligt. Bokmärk permalänken.

10 svar på Torka

 1. Älvan skriver:

  Jag tänkte läsa ut ”Gilla läget – hur allt gick åt helvete med positivt tänkande” och sen låna ut den till dig. Så kan du recensera den och skriva en drapa om optimistjävlarna?

 2. Mia* skriver:

  Jag vill läsa en liten sagoberättelse om Putte Pirat, som försöker förstå hur världen funkar – och varför den gör det. Hitt’ på nåt! 🙂

 3. Mia* skriver:

  Nej, varför då? Joshen har inte bett om hjälp. Eller rättare sagt: här var det du som gjorde det och dig jag gav ett svar. För här vill jag läsa sådant som du skrivit – vill jag läsa Joshens alster går jag förstås till hans blogg. 🙂

 4. Mia* skriver:

  Skippa prestationsångesten bara – jag menar verkligen en saga, helt fria fantasier utan någon särskilt mening. Inga smarta allegorier, alltså. Fritt, utan några som helst krav eller ramar. Se var du hamnar, liksom.

  Eller, ja… gör som du vill. Jag tror att det är nyttigt att uttrycka sig, även om man inte säger något särskilt.

 5. Hanna Wagenius skriver:

  Åh, jag har suttit med det här inlägget uppe i typ två dagar och väntat på att jag ska komma på något fantastiskt ämne till dig. Sanningen är dock att jag gillar att läsa det du skriver alldeles oavsett vad det handlar om! De må handla om drömmarnas trädgård eller katter eller informationspolitik – skriv om det du känner för, men fortsätt skriva!

  • Drottningen skriver:

   Hanna: Åhhh! Såna kommentarer är de bästa! Jag vill nästan bo med dig nu 😉 (men jag skäms lite för att jag inte fixade den där utmaningen du skickade för länge sen)

 6. Hanna Wagenius skriver:

  Hm, bo med mig tror jag inte att du vill – min lägenhet är på 27 kvadrat 😉 Angående utmaningen så ogillar jag egentligen per definition utmaningar, så inte skämmas det minsta där! Bara du fortsätter blogga är jag jättejättenöjd! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *