Vi hade i alla fall tur med vädret

Äntligen!

Leksand var fullt av kärlek som vanligt. Dessvärre fullt med folk med bly i fötterna, barnvagnar och hundar. Jag har aldrig fattat det där med att ta med sig hundar på marknader. Hundar vill göra hundsaker, lukta på saker och sådär, och det är klart att om det är mycket folk så är det mycket att lukta på, men hur kul kan det vara som hund att inte få lukta där man vill tills man är klart och ständigt akta sig så att ingen trampar på en? (vänta nu.. det där vet ju jag. Jag brukar ju få akta mig precis hela tiden för att andra ska knuffas, köra in armbågar i sidan på mig, stampa mig på tårna osv. Nej, det är inte så kul)

Det värsta var nog när jag upptäckte att supportbutiken för leksands stars inte hade öppet. När jag kommer? Jag kan inte ens med ord beskriva hur förnärmad jag är. Det blir inga slantar till de där klåparna den här månaden även fast de bett om det, det är då ett som är säkert.

Långt var det också. Jag har bestämt för mig att det förr i tiden var typ 22 mil till Leksand, det visade sig vara nästan 30. Snopet, men för sent att ändra sig, särskilt i morse 05.50 när klockan ringde. Jag fullkomligen avskyr mornar.

Vi stannade till vid dalahästen och fikade (gör inte det. äckligt kaffe och dyra mackor) och hann även med ett penningstopp i Borlänge centrum. Där spelade nåt band live klockan 11 på förmiddagen. De lät skitilla, men alkisarna verkade gilla det eftersom de dansade glatt. Borlänge är en skum stad, det har jag alltid sagt och jag låter mig då inte luras av gulliga affärer eller så. Neeejdå.

På marknaden köpte vi varsitt krus som enligt säljaren är helt fantastiskt eftersom det är saltlaserat. Vi får väl se. Tjusiga är de hur som helst.

Nu ska jag dricka te och sträcka ut benen. Ont i fötterna är bara förnamnet.

30 mil??? Dessutom är en mil längre norr om dalälven än söder om. På pappret är det inte så, men i praktiken. Oavsett hur fort man kör så räcker en mil längre ju längre norrut man kommer. Lita på mig så blir allting bra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vi hade i alla fall tur med vädret

 1. deep|ed skriver:

  MENVAIHELVETE!!! Ni var här utan att höra av er?!!! *muttrar*

  Att supporterbutiken var stängd beror väl på att de inte har några supporters längre;)

 2. La Reina skriver:

  Vi stannade i Borlänge i säkert en kvart för att ta ut pengar, vad skulle du göra med oss under en kvart? =P

  Det andra ska jag låtsas som om jag inte såg, för den här gången.

 3. vhcfan skriver:

  Du skriver kul, kommer gärna tillbaka! 😀
  Ha en bra helg! 🙂

 4. La Reina skriver:

  yes! Mitt första fan! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *