Problemlösning

En sak som är bra med barn som växer och förstår lite mer av vad man säger är att man kan säga ”gå till pappa” om man håller på med viktiga saker, som att dricka te, när man blir störd med pusselbitar som ska sättas på plats eller klossar som ska in i rätt hål.

”gå till pappa så hjälper han dig” säger man och så får man fortsätta med vad man nu gjorde. Väldigt smidigt måste jag säga.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Föräldraskap. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Problemlösning

  1. Älvan skriver:

    Jag försöker med det där på Sam. Han lägger sig gärna på mitt skrivbord, sätter sig i min brevkorg, tuggar på alla mina pennor. ”Gå och stör Husse, han är jätteupptagen!” försöker jag med men det funkar inte alls. Men det är klart, han är ju katt och inte barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *