Ska du också bli en buzzador?

Har du fortfarande inte anmält dig som buzzador? Du vet, det där företaget som låter dig som konsument prova på olika produkter utifrån dina intressen och det enda du behöver göra är att prata lite om det med dina vänner och bekanta och sen fylla i ett svarsformulär om produkten när kampanjen är slut? Det är inte ens krångliga formulär och du måste inte skriva en uppsats.

Har du barn födda 1 februari 2009 eller senare? Då tycker jag att du ska anmäla dig, för just nu är det tydligen massor av företag som riktar sig till småbarnsfamiljer genom Buzzador och de behöver fler som vill prova.

Har du inga eller äldre barn så kan du ändå anmäla dig, för Buzzador riktar sig förstås inte bara till en speciell målgrupp utan snarare så många olika som möjligt.

Det är enkelt och kul. Det jobbigaste med varje kampanj brukar vara att masa sig till närmaste ombud för att hämta ut paketet, jobbigare än så är det inte.

Gört!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ska du också bli en buzzador?

 1. Linda skriver:

  Jag får aldrig några kampanjerbjudanden…

  • Drottningen skriver:

   Det är väldigt olika det där har jag fattat. Jag tror jag var med i ett par år innan jag fick mitt första erbjudande, men jag känner också flera som fått efter några månader. Det senaste året har jag fått många erbjudanden tycker jag, men innan dess var det kanske något per år. Jag tycker inte det gör så mycket, jag står gärna i deras register OM de vill erbjuda mig något.

   Har du loggat in och kollat igenom dina uppgifter nyligen? Jag har varit dålig på det när jag inte fick några erbjudanden och kunde då passa på att ändra intressen och lite sånt. Dessutom hade jag ju flyttat under tiden och glömt ändra adress dessutom 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *