Välkommen!

Jag skriver så för att välkomna alla nya läsare som ramlat hit sen igår när min blogg exploderade kan man säga. En ganska liten explosion, men ändå. Det är helt okej att tycka att jag är en idiot och sådär, man kan till och med få tycka att jag har fel. Så generös är jag och jag tänker inte heller skriva något ”buhu stackars mig” heller, det är riktigt roligt att följa skottsalvorna.

Men jag antar att det inte är en ren tillfällighet att min besöksstatistik sköt i höjden igår och därför vill jag passa på att välkomna alla nykomlingar som är här för att kolla vad idioten har skrivit (idioten är alltså jag, bäst att vara tydlig), passa på att läsa några gamla inlägg också när du ändå är här.

Annars har jag inte så mycket att komma med just idag. Möjligen en kattkräka eftersom det byts päls här och kräks därefter, men jag misstänker att ingen vill ha gamla kattkräkor ens om de är signerade.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Välkommen!

 1. deep|ed skriver:

  Vars kom de ifrån?

 2. La Reina skriver:

  Vet inte, bryr mig inte, vad sägs om det? 😉

 3. deep|ed skriver:

  Tja, de lär knappast komma från mig.

 4. La Reina skriver:

  nej, det vore ju en omöjlighet så frågan är ju varför du ens tar upp det

 5. deep|ed skriver:

  För att jag är nyfiken på trafikströmmarna i bloggosfären. Jag håller på att skriva en postning på Researcher om det.

 6. La Reina skriver:

  Jag är inte ett dugg nyfiken

 7. deep|ed skriver:

  Men ursäkta då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *