Mystery X

Jo, ni förstår att nu är det så här att #jeflaunge har haft sönder X-tangenten på min dator har gått sönder. Den sitter löst alltså, den har inte lossnat helt, men hänger mest och sladdrar om ni förstår. Kan man sätta fast den igen på ett enkelt sätt? Hur?

Om inte det går, kan man lämna in och få den bytt och vad kostar det på en höft? Eller måste jag helt enkelt köpa en ny dator?

Jag kan eventuellt tänka mig att lämna en unge som inbyte, men då ska jag få en bra jävla superdator tillbaka. Med X-tangent.

Jag har en HP Probook 4310S om det är viktigt.

Det är lustigt det där hur ofta man egentligen använder den utan att tänka på det. Det kunde varit värre, det kunde ha varit E.

Edit: Vid närmare eftertanke så är jag inte alls säker på att #jeflaunge har med saken att göra. Jag upptäckte den trasiga tangenten, tyckte att det var märkligt att han hunnit med det och tog för givet att så var fallet. I själva verket så såg jag honom inte i närheten av datorn under den tid det kunde ha hänt. Inte för att tangenten blir mer hel för det, men rätt ska vara rätt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mystery X

  1. M skriver:

    Sluta leta efter X saker snusk tant. 😉
    Men jag tror att tangeterna typ går att trycka i igen utan problem.

  2. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Man vill ju inte att det ska bränna i fickan liksom

  3. Pingback: En avancerad skrivmaskin – drottningsylt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *