Det är dessvärre vår skyldighet..

Det kom ett mail med ämnet ”Vi är skyldiga att skicka ett presentkort till dig”

 

 

Kära användare!

Vi har upprepade gånger skrivit till dig angående leveransen av ett
presentkort och förstår inte varför du fortfarande inte har bekräftat
din information så att vi kan skicka den.

Du kan välja mellan ett H&M, Jysk eller SF Bio presentkort. Du får ett
presentkort som tack för att du svarar på några frågor som vi använder
i en konsumentundersökning.

Vi hoppas att du kommer att skriva in dina uppgifter den här gången, så
att vi kan skicka ett presentkort till dig.

 

 

Är det bara jag som läser det som lite surt eller rentav lite… ilsket? Det lär ju göra mig mer sugen på att klicka på länkar och lämna ut namn, adress och telefonnummer. Stackars jävlar som är skyldiga att pracka på mig ett presentkort och så är jag sådär vrång och bara ”Nä”. Är det verkligen människor som svarar på sånt där alls?

 

Nej, jag tänker inte klicka på någon länk.

Nej, jag vill inte besvara några frågor.

Nej, jag vill inte ha något presentkort.

 

Plutten.

 

 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Det är dessvärre vår skyldighet..

 1. Petra skriver:

  Eller så kan du ju lämna någon annans namn och adress. 🙂 Jag skulle t ex inte ha nåt emot ett presentkort på H&M! 😉

 2. Jenny skriver:

  Haha! Duuude. 🙂 Jag får sånt där från ett företag jag varit kund hos länge (undersökningar, får mail en gång i veckan sedan… hm… 2005 kanske). Det är smidigt. Men det företaget skulle aldrig hota eller försöka locka till sig kunder på det där viset… *skratt* Då skulle jag bryta med dem direkt, lika lite som jag ger pengar till välgörande ändamål om mottagarna tigger om pengar. Allt ska vara frivilligt. 😉

  • Drottningen skriver:

   Jenny: Jag får mail från ett par såna också, där jag tycker till om allt möjligt och precis som du säger så skulle de aldrig någonsin skriva sådär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *