#sakersominteärlika

För en tid sen började jag prenumerera på tidningen Misstänkt. Jag hade köpt den ett par gånger tidigare och tyckte att den räcker länge samtidigt som den inte var sådär snustorr eller full av kakrecept. Hur som helst, efter ungefär tre nummer blir jag informerad om att tidningen ska läggas ner, men att vi prenumeranter kommer att kompenseras. Nu hade jag inte betalat för någon längre tid ändå, så jag var inte sådär jätteintresserad och tänkte att man får väl välja mellan att få en annan tidning eller få pengarna tillbaka.

Döm om min förvåning när jag fick kompensationen i brevlådan idag. Ett gratisnummer av Amelia?

Dessutom så får jag en löpande prenumeration på ovan nämnda tidning för så lång tid som jag skulle fått Misstänkt.

Jag är inte omöljlig, jag jobbar inom vården och är således van vid att läsa diverse skvallerblaskor, trädgårdstidningar och sk damtidningar, företrädesvis med flera år på nacken, så ett par nummer av Amelia gör ingenting även om jag inte skulle välja den själv. För övrigt så misstänker jag att jag passerat åldersgränsen för deras målgrupp och kanske borde gilla Tara?

Kopplingen mellan Misstänkt och Amelia går mig i alla fall helt förbi. Har tidningarna verkligen samma målgrupp? Hur tänkte de att jag skulle känna mig kompenserad när jag valde att prenumerera på en tidning som handlar om kriminalitet och istället får en tidning som handlar om mode, skönhet, relationer och.. ?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till #sakersominteärlika

 1. Amanda skriver:

  Nu överdriver du nog. Tara är för 40+, mest 50+ faktiskt. Hur gammal är du?

 2. Daniela skriver:

  Men du vet, du är ju kvinna och du vill egentligen prenumerera på en tidning som Amelia du har bara inte förstått det än 😉

 3. msn00b skriver:

  Instämmer med ovanstående, om du stått reggad som man hade du fått en prenumeraton på ”guns & ammo”. För män älskar att läsa om vapen. Vapen och porr. På samma sätt som vi kvinnor vill läsa om relationsproblem och smink.

  Det finns nämligen särskilda delar i våra könsorgan ägnade åt att dela in oss i kategorier under livet. Superpraktiskt! (för alla andra än oss själva dårå)

 4. Jenny skriver:

  Knasigt att man inte fick välja att åtminstone få pengarna tillbaka, eller få välja vilken tidning för som du säger brott och sådant har väldigt mycket med mode och smink att göra…

 5. Amanda skriver:

  För övrigt känner jag att du uppdaterar för sällan. Jag är nyfiken på hur barnet utvecklas!

  Med hopp om att bli bönhörd

  • Drottningen skriver:

   Jo, jag känner också att jag uppdaterar för sällan. Ironiskt nog så har jag inlägg i huvudet som bara väntar på att komma ut, men jag behöver lugn och ro (och vetskap om att inte bli störd) och ptja.. det är dåligt med det.

   Vi (jag?) har ju medvetet valt att inte skriva så mycket om gossen. Integritet osv. Han fyller alldeles strax två och är väldigt mycket pojke numera. En inte helt angenäm känsla för mig som undrar var min beeeeebis är, men om det är något specifikt bebis/barnrealterat du skulle fråga om så skulle jag kunna skriva något utifrån hur vi har tänkt t ex.

  • Drottningen skriver:

   Ja, just.. det slog mig nu att jag ju faktiskt twittrar en del om barnet. Samma namn som bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *