What to do on a rainy day

Det ska ändå regna i helgen, så istället för att ladda ner (olagligt!) filmer och tvserier och titta på så vill jag tipsa dig nytillkomne eller politiskt ointresserade läsare, eventuellt med rent mjöl i påsen att först läsa den här lilla artikeln och sen läsa lite av mina inlägg om FRA-lagen. De är som allt annat jag skriver vare sig svårlästa eller krångliga.

Om du sen pallar att läsa ännu lite till kan du med fördel bläddra bland inläggen i kategorin ”integritet” och sen.. ja, men du fattar. Det finns ju andra som har skrivit bra också och det finns konstiga klipp med konstiga politiker som säljer ut sina medborgare samtidigt som de går på fotboll och..

Sen vill jag att du försöker komma ihåg vad du känner  i september 2014 när du ska gå och rösta.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *