Galet bra boktävling

Jag tror inte någon har missat att vi gillar böcker i den här familjen. Gossen älskar att bläddra i sina böcker och ljuda bokstäver och när han var mindre så älskade han dem så mycket att han åt på dem. Böcker är ju dessutom dyra, särskilt om man som inte får nog av dem, även om hushållet innehåller en hel del ärvda och urvuxna böcker (och det är så vi gör också, skickar vidare urvuxna böcker till nästa bokmal/unge tills de bokstavligen faller i småbitar).

Man kan låna på biblioteket förstås. Det kan man, om man nu orkade lämna tillbaka dem innan ett visst datum till exempel. Nackdelen är att man inte när andan faller på kan ta fram just den boken man vill läsa just nu.

Jag känner att jag skenar iväg, för det jag skulle komma till var att när jag scrollade igenom dagens bloggflöde så hittade jag en barnbokstävling hos Onekligen. Det är alltså inte hon som lottar ut böcker, utan det var där jag hittade tipset om tävlingen. Det är Bokunge som lottar ut ett barnpaket fyllt av pekböcker och bilderböcker. 8 böcker!

För egen del så tänker jag att det är ett himla praktiskt paket både för gossen och för bebisen på väg, men för andra så är det ju faktiskt ypperliga presenter!

Inte så dumt faktiskt om du frågar mig.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i barnböcker, Böcker. Bokmärk permalänken.

1 svar på Galet bra boktävling

  1. Auskultanten skriver:

    En äkta bokslukare alltså. På flera sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.