Alltså, torkan i den här bloggen. Den är inte död, även om den lever en minst sagt tynande tillvaro. Jag har ett par inlägg i huvudet som jag ska skriva ner när jag 1. har tid 2. har ork 3. lite inspiration. Under tiden så bjuder jag på någon slags utmaning som jag hittade hos Mazlin.

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
För tio år sedan? Jisses.. jag är till och med osäker på hur gammal jag var för tio år sen. Jag vet att jag hade samma jobb som nu, bodde med fem katter i en tvåa och hade planer på att bli en crazy cat lady. För karlar var som alldeles för besvärligt. Och så hade jag kul med min kompis direktören också. Väldigt kul till och med.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Ha! Det minns jag! Jag var föräldraledig och skulle börja jobba igen 1 februari. Det tänkte jag en hel del på kan jag säga. Eftersom jag sitter här med magen i vädret så vill jag bara påpeka att ungen alltså är drygt 2,5 år. Jag har gjort annat än att vara gravid/föräldraledig även om det inte riktigt går att peka på vad.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Snacks? Det är typ som godis och sånt va? Då säger jag chips, popcorn, saltlaktrits och.. nä. Chips två gånger till Brie och salami? Jag vet inte. Chips gillar jag och det är snacks. Det andra äter jag om det inte finns chips typ.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Hm.. på rak arm kommer jag inte på någon, men rimligen kan jag minst en. Inte barnvisor dock. Jag är sjukt dålig på barnvisor så det är tur att ungen går på dagis och får lära sig lite om svensk kultur.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Mångmiljonär som i skitmånga miljoner? Nu är jag sådär trist, men jag tror att jag skulle göra samma sak som idag, dvs så lite som möjligt. Alltså, säkert resa en hel del, kolla efter större boende och allt det där, men ändå. Att bara vara är sjukt underskattat.

6) FEM DÅLIGA VANOR
Har ett uruselt morgonhumör. Blir rentav rätt elak av att bli väckt

Blir stressad av förändringar. Helst av allt så ska saker vara som de alltid har varit. Fast ändå inte.

Är skeptisk mot nya människor. I själva verket är jag inte ens särskilt förtjust i människor

Är svår att komma inpå livet (hänger säkert ihop med ovanstående)

Vill inte vara till besvär (vad är grejen med det egentligen?)

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Sova

Läsa

Fika

Ha koll på saker

Scrappa

Men inte vet väl jag? Jag är ganska flexibel vad gäller att göra saker, men någon idéspruta är jag inte

8 ) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Sparkdräkt för vuxna. Inte ens om helvetet fryser till is.

En såndär kasslerdräkt som finns för att man ska se sexig ut. Eller som en kassler.

Cykelhjälm. Jag vet att man ska ha det och det är säkert bra, men jag kan inte. Så jag cyklar inte heller då.

Moon boots (googla lite, ni ungdomar)

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Datorn

kameran

mina scrapsaker

mina böcker

ungen (man kan faktiskt leka med honom)

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

Just du förstås! Pingar du det här inlägget så kommer det dessutom en länk till dig i kommentarsfältet, bra va?

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på

  1. Pingback: Blackout day

  2. HAHA jag läste doktorn istället för datorn på favoritleksaker! Flera gånger dessutom!
    Tänkte efter vad som kan tänkas va kul med de men slog bort tanken.
    Nej, en sista gång.. Menar hon verkligen D O K T O R N?
    Sen kännde jag ett lugn när jag tillslut läste rätt 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *