Svaret

Klockan 08:20 i fredags, 16 mars föddes ett gossebarn som vägde 4158 gram och var 52 cm lång. Moderns första kommentar (innan vägning dock) var att det var väl en liten plutt det där, men vid närmare inspektion så vet vi inte ens var gossen fått plats.

Jag trodde faktiskt att han skulle vara mindre än storebror, så min gissning var inte bättre än era. Vi är hemma nu i alla fall och mår bra, även om vi allihop är lite slitna. De där sängarna de har i landstinget är inte gjorde för att sova gott i om man så säger.

Grattis Birch som kom närmast med sin gissning på 4010 gram och 50 cm.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

 

 

Det här inlägget postades i Föräldraskap. Bokmärk permalänken.

4 svar på Svaret

  1. Amanda skriver:

    Grattis!

  2. Carola skriver:

    Grattis igen! Stora killen 🙂 men du hade en stooor mage oxå på lilla dig :)! Hoppas ni mår bra. Kram

  3. Pingback: Alla dessa år (16) | drottningsylt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *