På håret

Det här med att jag mellan gråtattackerna försökt ringa veterinären i tron om att katten döden måste dö eftersom han inte kissar, och att han precis när de svarar i andra änden kliver ur kattlådan och har lämnat en femkronestor klump efter sig.

Och sen mellan det att vi talades vid och sköterskan återkom efter att ha pratat med jourveterinären hinner kissa åtminstone fyra såna klumpar till vilket ger honom åtminstone lite tid till att komma igång med kisseriet.

Jag vet inte jag, men ganska på håret va?

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till På håret

  1. illika skriver:

    Tämligen! Vad skönt att han kom igång!

  2. essa skriver:

    Fegt med marginaler?

  3. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Arga katten är inte arg längre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *