blomsterknoppar

Ni minns kanske att jag skröt över min blommande hoya och doftranka och sen hoyan som hade knoppar på gång?

2 av tre är inte så illa kan man tycka.

Min hoya multiflor var den med knoppar på gång. Jag har under en tid observerat att bladen liksom krymper lite i taget och att de från att ha varit tämligen vanliga blad med tiden blivit mer taggiga.. tandade i kanterna kan man faktiskt säga. Jag har däremot inte riktigt klurat ut hur kattfan tagit sig dit där blomman står eftersom jag valt placering med omsorg och dessutom så kunde det ju varit så att jag inbillade mig och att de halvätna bladen sett ut sådär länge.

Igår morse när jag kom hem från jobbet och i vanlig ordning inspekterade min knoppar så upptäcker jag till min fasa att en klase numera är knopplös. Skrånkarna är kvar, men det är också allt. Kattfan har ätit upp mina knoppar!

Jag förstår fortfarande inte hur han har kommit åt dem, han måste ha stått med baktassarna på mitt bord och liksom hängt sig över till fönsterbrädan eller nåt, hur som helst så måste jag tydligen vakta mina knoppar som en hök om jag ska ha några blommor.

För övrgt så måste jag sova. Är inne på min 26:e vakna timme nu och mår ärligt talat precis som man kan förvänta sig. Dessvärre är jag så trött att jag inte kan sova heller.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *