Gilla tårtan!

I helgen döptes den lille, eller offrades till Gud, som Josh antagligen skulle säga. Efteråt bjöd vi på tårta som min syster har bakat. Alltså, från grunden, inte ens tårtbottnarna är köpta. Mycket praktiskt när man kan hitta på och önska sig både botten och fyllningar i alla möjliga kombinationer.

Hur som helst så deltar hon i en tävling på coop.se med en av doptårtorna och jag tycker förstås att ni ska rösta på henne. Klicka på hjärtat bara. Jag vet inte vad man vinner, men det är säkert något fint som hon vill dela med sin favoritsyster, tror ni inte?

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Gilla tårtan!

  1. Mia* skriver:

    Alltså, jag har säkert missat något, men har den lille fått något namn och i så fall vilket? Och har jag inte sagt det förut så: grattis! 🙂

  2. Mia* skriver:

    Men vilka krav du ställer! Förra gången sköttes det hela mer öppet. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *