Vad var det jag sa?

Visst skrev jag det i förra veckan att den här veckans väder skulle bli svalare och regnigare? Ingen trodde på mig. Innan helgen hojtade vädernissarna på tv fortfarande om värmen som skulle stanna kvar över midsommar. Jojo.

Igår var det fortfarande varmt och skönt, men då var det ju egentligen sovdag för mig, så det räknas inte riktigt. Nu kunde jag inte sova på dagen eftersom jag hade annat att göra (visa upp mig för tandläkaren. hur fan ska man kunna sova då?) och stupade sen i säng strax efter åtta igår kväll. Strax före tolv idag vaknade jag, förutom att jag faktiskt vaknade till och gav stresspinkaren onda ögat vid fyrasnåret.

Nu är det mulet. Inte särskilt varmt. Ganska trist faktiskt. Som vanligt när jag är ledig.

Går det åt skogen för Sverige ikväll så är det inte mitt fel utan ironical clans. Mitt spelkonto är tomt så jag kan inte hjälpa grabbarna om det kniper heller.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vad var det jag sa?

  1. Ironical Clan skriver:

    Åh nej! Jag har gjort mitt. Se kommentarerna från förra inlägget då du tog upp det här.

  2. La Reina skriver:

    jo, jag såg det, men frågan är om du är övertygad? det är det vi får se ikväll. du har varit ovanligt tyst nämligen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *