Bra fint

Vågade mig nyss på att kolla hur många abonnenter jag tappat i google reader genom att inte blogga. Det var faktiskt nästan så att jag inte vågade andas medan sidan laddades, men alltså, jag har inte tappat någon?

Ni har alltså hopp om att jag så småningom kommer att tro mig ha något att säga samtidigt som jag har möjlighet att göra det?

Det är bra fint alltså. Jag hoppas också på det. Jag tänker på min dammiga blogg dagligen, men orkar inte ens ha dåligt samvete för den längre.

Men under tiden, där jag faktiskt klarar av att säga saker även om det förvisso är mest trams och dumt, är på twitter. Jag tänker att ni kanske vill följa mig där så länge? I alla fall ni som undrar vad baaaarnen gör och sådär. Heter som bloggen för enkelhetens skull.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *