Pantene PRO-V Buzzador

För ett tag sen så fick jag ett erbjudande från Buzzador om att testa produkter från  Pantene PRO-V. För de som inte känner till dem så handlar det om hårvårdsprodukter, schampo, balskam, inpackning och så vidare. Såna där kampanjer tackar jag alltid ja till, de känns lite extra kul eftersom alla i familjen har långt hår.

Paketet kom redan i förra veckan, men först idag hämtade jag ut paketet. Innehållet var väl bra, en inpackning, schampo, balsam och nån värmeskyddande spray till mig och så ett par olika sorters schampon att dela ut.

De senaste åren har jag blivit bättre och bättre på att läsa innehållsförteckningar. Först på mat (och då upptäcker man hur lite skinka det är i skinka t ex) och sen på kroppsvårdsprodukter. För när man tänker efter så är det ju självklart att vi påverkas av saker vi gnider in kroppen med på samma sätt som saker vi äter. Vi smörjer ju in oss med hudlotion för att huden ska bli mjuk  tex, möjligen att den där smörjan kan påverka oss på andra sätt.

Mitt motto är ganska enkelt, ju kortare innehållsförteckning desto bättre. Ungefär.

Däremot har jag inte läst in mig på specifika ämnen så att säga, men jag vet att jag inte vill ha parabener i mina produkter och jag vill inte ha silikoner i håret. Därför blev jag ganska besviken på produkterna från Pantene PRO-V, för nästan alla innehöll dimethicone. Vad gäller hårdvårdsprodukter har jag lärt mig att undvika saker som slutar på -cone, av den enkla anledningen att jag vill att mitt hår ska bli rent, inte täckas av något klet. Jag har också en väldigt känslig hårbotten som reagerar på lite vad som helst.

Nåja, det är ju inte bara jag som bor här, så produkterna kommer väl till pass ändå. Däremot tvivlar jag på att jag kommer att köpa dem efteråt.

 

Du kanske också tycker om att prova olika saker och tycka till om dem? I så fall tycker jag att du ska anmäla dig som buzzador du med. Du anmäler dig bara till kampanjer som verkar kul och de flesta är helt gratis. Gört bara!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Drottningsylt testar, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Pantene PRO-V Buzzador

  1. Sanna skriver:

    Hej! Håller helt med dig, man vill inte ha en massa skit på sig som går in i kroppen och eller förstör naturen. :/ Tycker att du kanske borde kika in i denna grupp på Facebook; https://www.facebook.com/groups/114864358555429/ apropå ”få ingredienser som man gärna vill kunna uttala” (mao No Poo) 🙂

  2. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Min frukt/Buzzador

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *