Jag slipper ju att vara sysslolös i alla fall

När jag gick och la mig igår kväll och nästan hade somnat, så vaknade jag till tämligen brutalt av en katt som kräktes. Det är ett mycket speciellt ljud, som är helt omöjligt att sova sig förbi. Inte för att det är särskilt högt eller så, utan för att det är så fel. Tro mig, jag brukar sova förbi det mesta annars, utom kattkräk och borrmaskiner typ.

Hur som helst så gick jag upp och städade undan de där pölarna, jag drabbades väl av någon snällblixt eller så för jag tänkte att sambon kommer att vara trött när han går upp och om inte jag städar upp det här så kommer han säkert trampa i en våt och kall kräka och det kan förstöra vilken dag som helst.

Jag la mig i sängen igen och inväntade den där sköna känslan av att nästan sova när jag hörde det igen. Jodå, kattkräket var igång igen. Den här gången fanns inga snällblixtar i närheten så jag hoppades bara att hon inte kräkts på något viktigt. Åtminstone en gång till har jag vaknat av det där ljudet innan jag vaknade ännu en gång, denna gång av att sambon berättade för djuren hur vidriga och äckliga de är, varpå jag berättade att en av dem kräks och att de inte ska ha någon mat. Efter det har jag inget minne av någon skön känsla alls, men somnade gjorde jag.

Vaknade för sisådär en halvtimme sen och har torkat upp åtminstone 7 kräkpölar och en present av pissnisse i köket, det finns säkert fler pölar som gömmer sig och tänker smyga på mig vid tillfälle, så om jag innan funderat över om jag kommer att sitta sysslolös idag så behöver jag inte göra det längre.

Städa som är så kul. Sen ska jag bada. Kräka under foten är precis så mysigt som det låter. Nu kunde det varit värre, det här är ”bara” tunna och våta historier, det kunde ha varit en matkräkning.

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *