May you live in interesting times

Minns inte vilken bok av Terry pratchett citatet kommer ifrån, men jag minns tydligt att det är en förbannelse och att antalet människor som ifrågasatt förbannelesen i det hela är alldeles för många.

”Vaddå? Det är väl kul att det händer saker?”

Så säger bara människor som inte levt i intressanta tider. Vi andra vet att det allra bästa är lugn och ro och där man kan påverka vad och hur mycket som händer när.

Hösten har sannerligen varit intressant. Vintern också hittills och inget av det på ett bra sätt. Alls. Vi nöjer oss så.

För att ge en hint om vilken stressnivå jag befunnit mig på de senaste månaderna så kan jag berätta att jag i förrgår la brödet i kylskåpet och hade inget som helst minne av det efteråt. Först när jag öppnade kylen nästa gång och såg brödet förstod jag. Jag mindes inte att jag har lagt dit det, men eftersom det var jag och den lilla hemma så måste det varit jag.

Vidare har jag skrivit inköpslista med bland annat fryst gräddfil och majonnär. Jag skulle ha gräddfil också, dock inte frusen.

Här vill jag skriva att barnen mår bra i alla fall, men inte ens det är sant längre, för det skrällhostas och snoras. Men vi har märkt vilka fantasiska människor vi har omkring oss som utan att tveka bara ”jag hjälper er” oavsett vad det handlat om. Vi är urdåliga på att be om hjälp, men ni har funnits där och tagit emot oss.

Tänkte bara ge något slags livstecken ifrån mig även om jag förstår att det kanske blev onödigt kryptiskt. Det jag vill säga att det är inte bara spädbarnsbubbla som håller mig härifrån.

Det här inlägget postades i personligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till May you live in interesting times

  1. WysiWyg skriver:

    Boken heter ”Interesting Times”.

  2. Grannen skriver:

    Åh tack, klart man ställer upp :)! hoppas att allt löser sig. Kram från oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *