Loj katt?

Katten drack lite vatten ur badrumskranen och ett par minuter senare så kräktes hon över halva köksgolvet igen. Jag gogglade på katt+kräkning och på en vetrinärs hemsida stod det att om katten är loj, apatisk och inte har någon aptit så skulle man kontakta vetrinär, annars kunde man vänta och se till att katten har tillgång till vatten.

Katten det är fråga om anstränger sig i normala fall inte i onödan. En vanlig dag så äter hon, sover, dricker lite ur badrumskranen och morrar åt de andra och besöker kattlådan ibland. Hur fan ska jag veta om hon är loj och apatisk när hon inte gör nånting annars heller? Och aptiten tänker jag inte ens testa än så länge, för det första kan jag sätta en månadslön på att hon gladeligen äter och för det andra så är jag nästan lika säker på att det kommer upp igen och jag har ingen lust att städa upp en varm matkräka också.

Man skulle kanske kunna prova med en godis? Som inte heller är säkert, för hon är ingen godisråtta.

Jag måste nog ge de andra lite mat i alla fall.

Osten igår satte sina spår i mig kan man lugnt säga. Jag mådde apilla och kände mig som en uppblåst ballong tills jag somnade. Kul.

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *