Dagens noja

Vi har ju flyttat då. Vet inte om ni har märkt det, men vi har det. Inte bara genom att vi inte måste vara i samma rum allihop hela tiden (men ändå är det för det mesta?), men också för att vi numera har en trapp. Det är en sak som jag alltid har drömt om, att ha ett hem med en trapp. Nu vet jag inte, så här i efterhand känns mina drömmar lite väl försiktiga faktiskt, men kul med en uppfylld sån också.

Så vi var ju tvungna att köpa en barngrind. Inte för stora ungen, men för den lilla. Vi är inte såna där moderna föräldrar som har petskydd i kontakterna och gömmer allt som eventuellt någongång skulle kunna tänkas gå sönder eller inte smaka gott, utan tycker att barn lär av att göra saker och att man måste passa dem. Men just att ramla ner för en trapp känns som något man kan vänta lite med, därav grinden.

Som för övrigt är en variant som kan sättas dit utan några verktyg heter det. MEN ELLER HUR? Plus trasig tapet. Jag säger bara det.

Sovrummen har vi en trappa ner (ja, svårt att förklara, men entren är alltså en trappa upp kan man säga. Vi är så jävla märkvärdiga) och det är inte ovanligt att den lille somnar uppe. Då ska jag alltså öppna grinden och gå ner med en unge i famnen och varenda gång så tror jag att jag ska ramla ner för trappen och landa på honom. Möjligen att vi dör båda två, troligen dör bebisen (joho! Han har inte fyllt ett än!) och jag skadar mig allvarligt och blir en grönsak. Ingen kommer dock att tro att jag ramlade ner utan de kommer att kasta Josh i fängelse för mord/mordförsök och den stora blir helt utan föräldrar. Och ni kommer att tänka saker som att det fattade man ju, han verkade så jävla snäll, men det är ju bara att kolla bloggen hur arg han är. Och vi trodde att han var rolig, men det brast väl och så kastade han ner dem. ”Ramlade ner”, mmm.. troligen.

Ja, det är så vi har det.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i barnen, personligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dagens noja

 1. Älvan skriver:

  Nähä, om du trillade i trappen (vilket jag vid valfri viktig sak verkligen hoppas att ni inte gör!) så måste det ju bro på en katt. Alla vet ju att man snubblar på katter. Lilla katten kanske. Han kan behöva banta lite, så en sträng straffdiet?

 2. Sophia B skriver:

  Jag slängde mig ner för trappan i veckan. På väg ned med lådor, fluffig katt på fluffig trappmatta – tjohej. Jag blå och katten med dödsångest.

  Men hur som. Skulle olyckan vara framme så lova vi att vittna lagom mycket till Js fördel. Imskan är ju mest en image. Och så lovar vi att köpa loss grabben. J kan möjligen få option på honom, när ärendena med rättsväsendet är avslutade.

  Eller så låter du bli att klanta dig.

  • Drottningen skriver:

   Jag tycker att det är bra att ha en plan för saker och nu känner jag mig trygg i att saker ordnar sig ändå. Men ja, jag ska fortsätta försöka klanta mig, verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *