Lägesrapport

Med risk för att ha helt fel så verkar katten må bättre idag. Inga fler kräkpölar och den kokta fisken smakade tydligen bra idag (torrisarna är ointressanta däremot, jag misstänker nästan att hon bluffar nu.. liksom drar ut på mitt tycka-synd-om lite extra bara för att hon kan) och inatt sov hon på min huvudkudde och jag vågade inte röra mig, för tänk om hon var jättesjuk?

Min andra hoya blommar nu förresten, den där som en av katterna åt upp ett gäng knorkar på. Jojomensann. Jag har vakat över den, skällt på den och vridit den så att det ska vara svårare för katterna att komma åt knorkarna. Och igår skördade jag sockerärtor i balkonglådan. Jag fick ihop säkert.. 8 stycken. Goda var de i alla fall.

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *