traderavett?

Jag fick ett mail här om dagen angående en auktion jag har ute. Vederbörande undrade om h*n kunde få komma och hämta varan om h*n la bud på den. Nu är jag inte så hejdlöst sugen på sånt där, jag har lämnat över varor personligen 3 gånger och jag har aldrig tyckt att det varit en bra idé. Även om jag inte haft något inbokat så känner jag mig låst, jag blir stressad och får för mig en massa saker.

Så jag skrev tillbaka och förklarade att nej, jag har inget intresse av att göra på det viset, men portot skulle ju ändå bli lågt yadayada. Jag tror att jag skrev något i stil med ”som du säkert förstår..” efter att ha berättat om portokostnaden.

Får ett surt mail tillbaka där h*n berättar att h*n INTE förstår varför jag inte vill träffas och lämna över varan för h*n har minsann gjort så massor med gånger och det har gått så bra så bra och visserligen var väl portot billigt, men nu var det på det här viset yapyapyap.

Hur orkar man? Trodde h*n att jag skulle ändra mig för att jag får förklarat för mig hur det ligger till? Jaha, så du gör så.. jamen dåså! Ursäkta mig, jag har gjort fel hela tiden, jag visste inte.

Jag hade förstått det om det rört sig om en dyr grej, eller för all del om vi talat rejäla portokostnader, men nu var det inte så och dessutom rörde det sig om en grej som jag lika gärna kunde ge till myrorna eller uff.

Det övergår mitt förstånd hur man orkar dividera om en sån uppenbar skitsak. Alltså, fråga kan man ju göra, men man måste ju rimligen vara beredd på att människor inte alltid svarar det man vill. (hmm… ska jag skriva så när jag håller på att gnälla över hur folk svarar?)

Människan kanske trodde att jag skulle ändra mig eftersom ingen lagt bud på prylen vid det tillfället, men alltså.. jag har saker ute som legat ute sen förra sommaren och som jag alltså inte ens kan gå plus på om jag så säljer dem för 10 gånger utropspriset. Det bär mig emot att slänga bara.

För övrigt så sålde jag prylen. Till någon annan. Och jag är fortfarande lite sur på den där människan. Kanske kränkt rentav. Jojo.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till traderavett?

  1. Argaste skriver:

    Traderadejtare är riktiga pervon, du gör rätt i att hålla avstånd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *