10 år har gått

Ganska precis tio år har gått sen jag och Josh bestämde oss för att vara ett vi. Lite trevande, skört och osäkert möttes två något kantstötta trötta själar och kanterna blev mindre kantiga och.. ja, helt liksom.

Idag för tio år sen skulle vi åka och fika i Stockholm. Vi kom inte iväg, för skrotådin som Josh hade startade inte och ett par timmar senare ringde min pappa och berättade att han och min syster hade hittat min mamma död i sin säng. Tio år sen min syster flyttade in med mig och mina fem katter i min lilla tvåa på 55 kvadrat.

Jag kan inte svara på hur man gör för att komma vidare och jag vet ärligt talat inte hur eller om det hade gått utan honom, för minnena är glasklara fast dimmiga på samma gång. Kanske är det därför vi inte har någon årsdag, för att allting flöt ihop och ligger och skvalpar i små stycken som värker i det fina som är vi.

Min mamma sa alltid att hon aldrig skulle bli mormor och att hon tyckte att det var så synd.

Idag är hon mormor till fem barnbarn som växer upp och får lära sig att mormor är död.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i personligt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till 10 år har gått

  1. Daniela skriver:

    Stor kram <3

  2. Grannen skriver:

    Kramar på dig!

  3. Linda skriver:

    Så vackert skrivet, och stort grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *