Blogg100

Så har jag då anmält mig till Blogg100 som i korthet går ut på att skriva minst en bloggpost om dagen i 100 dagar. De senaste åren har ju bloggen levt en en tynande tillvaro och detta mycket på grund av att jag har svårt att formulera fullständiga meningar vare sig i tal eller text samtidigt som någon drar i mig, gnäller, maaaammar mig, berättar saker och det är ungefär så min tillvaro ser ut.

Och då verkar det vara en jättebra idé att anmäla sig till ovanstående. Inombords skrattar jag lite, för jag tror ju inte ett ögonblick på några (oj, här kom en unge med en jättestor teckning på supermario och Luigi) hundra inlägg, men jag kanske måste försöka lära mig att pressa ur mig kortisar också istället för att spy ur mig det på twitter. För att ta ett exempel alltså.

Så imorgon när spektaklet drar igång ska jag åka tåg i 1,5 timme med båda barnen och sen gå på kalas för att framåt kvällen åka hem  (då i bil tack och lov) med övertrötta barn. (jaha, här kom han tillbaka. Med ett julkort. ”Här har jag skrivit i ett julkort mamma. Vi kan leka låtsasleken”). Ni kan se fram emot en riktigt lång och läsvärd post imorgon alltså. Eller inte.

Vill du också haka på? Anmäl dig här. Eller låt bli och skriv ändå.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

 

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *