Var det värt det?

Idag vill jag att ni istället för att läsa något hopkrafsat av mig som jag knåpat ihop samtidigt som minst en unge snyter sig i mitt byxben läser Opassande. Om regeringen, om FRA-lagen och om den totala tystnad som både föregått eländet och som sen bara fortsatt.

Man skulle verkligen kunna tänka sig att en regering med rent mjöl i påsen (haha) och frid i sinnet skulle ta lite illa upp av att folk först protesterar mot vad de inbillar sig är helt galna övervakningslagar istället för att ha en statsminister som säger ”Alla tjänar på att debatten lägger sig”. Vi fattade ingenting på den tiden, eller snarare så fattade vi alldeles för mycket, men det var så jävla fräckt och galet så att i alla fall jag ville tro att det helt enkelt inte kunde stämma.

Går man tillbaka och läser i bloggosfären om vad folk skrev 2008 innan lagen röstades igenom så verkar det inte längre så himla galet. Orkar du inte klicka iväg dig nån annanstans så har jag mina inlägg under kategorin integritet.

Det jag fortfarande undrar är vad Sverige har fått ut av det? Vad är det som är så lockande att man säljer ut sina egna medborgare?

Och nu har ni ändå läst något snabbt hopkrafsat av mig, fast det var ingen som snöt sig i byxorna samtidigt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.