115346159944984874

Världen luktar bokstavligen piss idag och jag misstänker att jag håller på att bli sjuk. Jag är rastlös i kroppen och lite rivig i halsen och med tanke på rosslandet hos vissa på jobbet så vore det inte ett dugg konstigt om det var min tur nu. Dessutom så var det ju ett tag sen sist.

Vad gäller kranen så kom sambon hem strax efter 10 och med gemensamma krafter (jag talade om hur han skulle göra det, han gjorde det, klämde handen och slänge en tång i golvet) stängdes vattnet av och när jag vaknade hade han skruvat av själva vredet som man sätter på och stänger av vattnet till blandaren med, så nu har vi vatten i badrummet, men för att kunna duscha måste vi använda en tång. Vi har konstaterat att blandaren med största sannolikhet har gjort sitt hur som helst, så nu ska vi väl försöka komma på vad vi ska köpa och hur vi sätter dit den. Jag hoppas att det är så enkelt att det finns någon slags standard så att man inte behöver borra i kaklet eller något annat farligt.

Pissnissen har inte pinkat på golvet idag, men igår blev han lite upprörd över smällandet i badrummet och passade på att pinka på en handduk därinne, dagen innan hade en av de andra katterna varit hos veterinären och blivit sövd och det gjorde honom så förbannad så att öronen låg slickade längs med huvudet i flera timmar. Ingen vet om det var upprörande med en vinglig katt som varit borta ett dygn (inte hos vet dock, utan hon sov hos sin husse) eller det faktum att hon faktiskt kom tillbaka. Hur som helst så renderade det i en pink på morgontidningen. (icke att förglömma dagen innan det när vi haft besök av 3 för honom okända människor varav 2 av dem var små barn. Snälla barn, men ändock små människor)

Det finns massor med saker att stressa över tydligen. Men det ska sägas, felliway verkar ha en viss effekt i alla fall. Med tanke på att han är 6 år gammal och har varit nervös lika länge så kan man inte förvänta sig att ett beteende ska försvinna på en vecka.

Fick mail från bokus igår om att de skickat delar av mitt bokpaket. Kommer de idag så kan jag ligga i sängen och vara sjuk och läsa hela helgen.

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *