Ingen får gå innan alla är sams och har sagt förlåt!

Alltså.

Egentligen så skulle jag kunna skriva gårdagens inlägg en gång till. Det övergår mitt förstånd hur vi, samhället över huvud taget accepterar det här beteendet.

Och det är som en av kommentatorerna på förra inlägget skriver, att det inte bara på själva arenan eller ens i anslutning till densamma utan det härjas överallt. Jag drar mig till minnes bilder från Stockholm där fotbollsfans finner det rimligt att gå bärsärk längs gator och kasta stolar och annat löst in genom fönster för några år sen. Till exempel.

Så för att folk som inte kan uppföra sig ska få titta på andra som jagar en boll och kalla domaren ”jävla fitta” så ska vi andra behöva stanna hemma eller låsas in för att vår säkerhet inte kan garanteras. Precis som om vi befann oss i ett jävla inbördeskrig!

Verkligen?

Det här är fan ingen liten klick. Och tillsammans med alla de som inget säger och de som tittar åt ett annat håll så har vi inget annat än samma beteende som vilket jävla upplopp i valfri förort som helst. Det är pack som gör så här och hur de ens kan komma in på arenan eller ens i närheten är helt obegripligt.

Ja, det var väl det. Ingen lösning eller så, för jag har varit föräldraledig så länge att jag löser problem handgripligen. I det här fallet, applicerat på småbarn, skulle ingen få gå på fotboll innan alla kan uppföra sig. Oavsett vem som började. Och alla ska säga förlåt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

 

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.