Varde dusch

Vad gäller blandaren och våra duschbesvär (som jag förstår att precis alla har legat sömnlösa över) så är det löst. Jag kom på efter en natts arbete att du kunde vara så att bara en del av blandaren behöver bytas och inte hela, och när sambon kom hem och jag förklarade min teori så testades den och jo, just den delen (som själva kranvredet sitter på eller hur man ska säga) gick faktiskt att skruva loss och vår tanke hade övergått från ny blandare till billig nödlösning i värsta fall.

På coop hade de naturligtvis inte en såndär liten grej (som vi kan kalla krankägla, det visade sig att det inte ens var den vi behövde byta) och jag skickade sambon vidare till en vvsbutik med den där grejen. Dagen efter åkte han dit, fick en liten plupp som ska sitta i krankäglan och de råkade dessutom ha själva knoppen till vår blandare inne också, vilket var ren tur egentligen eftersom den slutade tillverkas för två år sen. När jag vaknade så hade sambon bytt det som skulle bytas och just nu så droppar kranen inte ens. Han var ganska nöjd med sig själv om man säger så. Han är inte hälften så ohändig som han tror, det är knappast så lätt att göra saker om man inte vet hur. Själv är jag sorten som kan ta reda på hur, men inte göra i många fall.

Annars har jag inte så mycket att säga och jag har inte lusläst tidningarna heller eftersom jag städar, sover och jobbar den här veckan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *