Lite lästips appropå förra inlägget

Beatrice Ask briljerar igen, fast på det där dåliga sättet hon gör. Skulle det vara säg Ukrainas justitieminister (nej, jag vet inte ens om de har någon, men jag antar det) så skulle vi antagligen våga säga som det är, att människan förmodligen inte är riktigt klok och rentav farlig, men hur som helst så borde ledningen, i det här fallet regeringen, visa på lite bättre omdöme och helt enkelt skicka henne till elefantkyrkogården. Om det nu inte är så att de är nöjda med hennes arbete förstås. Så kan det också vara.

Och som jag trodde så tänker operatörerna, i alla fall inte Telia eller Tele2 sluta lagra, för man måste ju följa svensk lag. Så de väntar på att regeringen ska säga någonting, men det kanske är någon hockeymatch eller fotbollsmatch ikväll som statsministern måste bevaka istället. Det ska bli intressant till hösten att se vad Stefan Löfven väljer att intressera sig för efter valet när han som statsminister får obekväma frågor om övervakning av egna medborgare. Vargjakt kanske?

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100, Integritet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *